Avanai

5 år

 • 29 januari, 2012 07:13

Idag är det fem år sedan jag åt socker senast. Visst har det förekommit lite i maten, framför allt färdiga produkter, ketchup osv. Men inga sötsaker, och ingen alkohol. De första åren kändes sockerfria årsdagen jättestort och jag brukade fira med att ge mig själv en present. Men nu är det en så invand del av vardagen att jag nätt och jämt kommer ihåg vilket datum det var. Det är det bästa av allt; att jag slipper sockret och inte ens tänker på det.

3 Comments

 1. Familjen Toad skriver:

  Oj! Har du skrivit om den första tiden någonstans?

 2. Li skriver:

  Grattis! Bra jobbat!

 3. Avanai skriver:

  Familjen Toad: Inte direkt, för jag hade varit sockerfri flera år redan när jag startade bloggen. Men jag har skrivit lite här http://www.avanai.se/?page_id=383 och här http://www.avanai.se/?p=1405.

  Har tänkt att jag skulle vilja skriva mer om sockerberoende och att bli fri från det, men det har blivit en så självklar del av vardagen att jag inte kommer på något speciellt att säga. Säg gärna till om ni har några önskemål!

Kommentera