Avanai

Kunde inte sagt det bättre själv

  • 12 januari, 2012 07:17

Jag köpte senaste numret av Skriva förra veckan, och tyckte att även det här numret höll hög klass. Många författare säger många saker om att skriva. En del är briljant, en del håller jag inte riktigt med om och en del låter rent utav dumt. Men så finns det några som man alltid kan lita på att de levererar klockrena tips och dessutom vet att formulera sig väl. Neil Gaiman är ett exempel, och Stephen King ett annat (citatet hittade jag på hans Facebooksida, vet inte var det kommer ifrån ursprungligen):

”If you want to be a writer, you must do two things above all others: read a lot and write a lot…reading is the creative center of a writer’s life…you cannot hope to sweep someone else away by the force of your writing until it has been done to you.”

–Stephen King

1 Comment

  1. Li skriver:

    Jag tycker också att det magasinet är riktigt bra!

Kommentera