Avanai

Förälskad

  • 27 januari, 2012 07:44

Jag blir sällan speciellt intresserad av tekniska prylar, och blir jag det är det för att jag kan använda dem till något bra och då är det rätt oväsentligt hur de ser ut. De behöver inte vara det nyaste, dyraste eller hippaste, bara de funkar någorlunda. Speciellt mobiltelefoner är riktigt ointressanta. Om de kan ringa, skicka sms och håller en hyfsad kvalitet räcker det för mig. Jag hör till de stenåldersmänniskor som fortfarande tycker att kameramobil är lyxigt och modernt, och inte ens har upptäckt smartphones än.

Men nu har jag mött Kärleken, i form av just en mobiltelefon:

Inte nog med att den är så otroligt übersnygg, den är också extremt tålig och klarar av att tappas från höjder och ramla i vatten utan att ta skada. Precis vad jag behöver, eftersom jag är en av de klumpigaste människor jag känner och dessutom ofta lämnar min mobil inom räckhåll för klåfingriga småbarn. Batteriluckan på min senaste mobil är redan skev efter att ha åkt i golvet för många gånger.

Den har inte släppts för försäljning än och jag har ingen aning om vad den har för funktioner i övrigt, men vad spelar det för roll när den ser precis ut som de utomjordiska handdatorerna de har i Stargate Atlantis? Den behöver inte kunna styra rymdbaser och hacka alien-datorer, det räcker att den ser ut att kunna det. Jag slår vad om att man kan använda den som en sådan där medicinsk scanner också.

4 Comments

  1. Li skriver:

    Fan vad cool den ser ut! Jag slår vad om att den kan göra allt det som de tekniska gizmosarna de har i Torchwood kan göra. En sådan vill jag också ha!

  2. Pappa skriver:

    Går det att ringa med den?

  3. Karin skriver:

    Åh. Den kan nog allt. Vända störtande meteorer och sånt. Och starta tvättmaskinen när man är på väg hem.

Kommentera