Avanai

Trassligt

  • 30 januari, 2012 01:58

Nu vet jag varför trådrullar till overlockmaskiner är så mycket större än vanliga trådrullar. Det är för att det fortfarande ska finnas lite tråd kvar när man äntligen lärt sig trä fanskapet. Jag är inte imponerad av vem det nu var som uppfann overlockmaskinen. När den fungerar som den ska (dvs när någon annan trätt den åt mig) är den underbar, men vem som helst borde ju fatta att en maskin som måste träs med fyra trådar, med hjälp av pincett, behöver lite mer produktutveckling innan den kan släppas på marknaden.

 

2 Comments

  1. Alice skriver:

    Hahaha, så bra sagt! Du kommer snart att få koll på hur du trär. Det tog ett tag för mig innan det blev rätt kan jag säga. Men på slutet gick det snabbt och enkelt, även om jag fick ett litet hjärnsläpp när jag trädde i Nossebro.

  2. Avanai skriver:

    Alice: Jag tror jag äntligen har fått ordning på det nu! I alla fall tills det är dags att byta färg igen….

Kommentera