Avanai

Om man har för mycket fritid

  • 22 februari, 2012 06:52

Jag har varit inne på twitter några gånger och försökt ”följa” (vad innebär det? Är det som att läsa en blogg eller är det en egen definition av följa som bara twittrare förstår?) lite olika intressanta människor, men det går inte alls bra. Det enda jag ser är en lång lista lösryckta kommentarer. Att läsa dem är som att tjuvlyssna på ett telefonsamtal där man bara hör vad ena personen säger. Vissa repliker kan stå för sig själva, och ibland kan man av sammanhanget lista ut vad samtalet handlar om, men mycket är helt obegripligt.

Ok, så vad är det jag missar? Måste jag gå in på alla dessa människor och följa dem också för att få läsa ett helt samtal? Måste jag ha ett konto för att få tillgång till alltihop? Och nej, jag tänker inte börja twittra, jag tillbringar nog med tid framför datorn som det är. Men jag vill veta vad ni pratar om.

 

1 Comment

  1. Familjen Toad skriver:

    Det är lite som statusuppdateringarna på facebook. Länkar blandat med ”idag gjorde jag” blandat med fyndigheter och klokheter och en hel del ”who gives a fuck”. Om du trycker ”öppna” på tweetsen så kan man se tråden.

Kommentera