Avanai

Halt

  • 15 februari, 2012 06:51

Igår var det flera av mina vinterhatande vänner på Facebook som jublade över att det var plusgrader. Vet de inte vad som händer när man kombinerar plusgrader och snö? Snön smälter, och sedan fryser den till is när temperaturen sjunker igen under natten. Att ta sig till jobbet idag var med fara för livet, för det var isgata precis överallt och ingen hade hunnit sanda än. Och när de har sandat och det blir plusgrader över dagen smälter isen, sanden sjunker ner under det översta vattenlagret och sedan fryser den fast där under natten och imorgon är det isgata igen!

Är ni nöjda nu, va? Va??

1 Comment

  1. Malin skriver:

    …och sen ligger sanden där _under_ isen och fullkomligt hånar en medans man stapplar runt som en gammal tant. *MORR* Ska det bli plusgrader ska det vara plusgrader tills snön försvunnit helt och marken blivit torr!

Kommentera