Avanai

Skitväder

 • 18 februari, 2012 07:49

Var en tur till affären idag, och förstår mig ännu mindre än vanligt på snöhatarna. Ingen kan väl på allvar föredra det här

framför snö?? Även där det ser sandat ut är det fullständigt snorhalt, eftersom sanden redan börjat smälta in i isen och det ligger ett tjockt lager vatten ovanpå för minsta möjliga friktion. Dessutom regnade det sånt där otäckt regn med pyttesmå iskalla droppar som letar sig in överallt och gör kläderna genomblöta på bara en liten stund. Sånt som inte går att klä sig mot hur man än försöker.

Något positivt var i alla fall att jag kom iväg till den underbara lilla grönsaksaffären vid Solängen och bunkrade upp med massor av frukt och grönsaker som kanske kan göra oss lite friskare medan vi väntar på bättre tider!

3 Comments

 1. Li skriver:

  Nej, nej, vi snöhatare vill ha barmark! Det är det som är själva grejen. Vi borde kanske kalla oss för barmarksälskare istället? :-)

  • Avanai skriver:

   Ja fast nu bor vi ju faktiskt i ett land där det är vinter varje år, med en rätt stor risk för snö. Jag slår vad om att det är snöhatarnas fel att det blir slask och is hela tiden. Hade ni inte gått runt och hatat snön hade den säkert fått ligga kvar torr och fin så att ingen behövde halka.

 2. Li skriver:

  Åh nej, nu är jag avslöjad. Det här med slask och is är en del av vår ondskefulla plan för världsherravälde. Attans också, du kom på oss.
  Med vänliga hälsningar
  Jim Moriarty

Kommentera