Avanai

Enkla lösningar på dumma problem

  • 21 februari, 2012 06:31

Hörde på radion i morse, och har även sett i tidningen, att Karolinska sjukhuset har spärrat av parkeringsplatser för att pressen ska kunna stå där OM Victoria och Daniel ska ha sitt barn där (vilket ingen vet när eller var det blir). Nu vet jag ju inte hur de har tänkt, men jag tycker det är skitlöjligt. En förbipasserande intervjuades på radion och tyckte att det var orättvist att de skulle få så mycket fördelar som vanligt folk inte får. Nu vet jag inte om det verkligen räknas som en fördel att ha ett pressuppbåd utanför sjukhuset när man föder barn… Jag tror Victoria och Daniel skulle bli rätt tacksamma om de slapp pressen helt och hållet.

Hur som helst har min man en mycket bättre lösning på eventuella parkeringsproblem när det är dags för förlossning och pressen kommer dit. ”Hyr en bärgningsbil och ställ dit! Bara att sätta igång och bärga när pressen kommer. ‘Jaha, där var TV 4:s buss, iväg med den…. och så SVT, bort med den….’”

Kommentera