Avanai

Söndag

  • 27 februari, 2012 06:32

Oron över bebisen har lugnat sig lite. Man orkar kanske inte ha panik hur länge som helst. Junior fortsätter röra sig precis som vanligt, och det finns inga andra tecken till att något skulle vara fel, så jag försöker ha tålamod och vänta till fredag då det är mätdags igen.

Igår gick jag och Björn på Me&I-träff (typ Tupperwareparty fast med svindyra barnkläder) hos en jobbarkompis. Vi har varit en gång tidigare, och det var jättetrevligt att träffas och fika och passa på att titta på fina kläder. Den här gången hittade jag inget jag ville köpa, vilket nog är tur med tanke på priserna (350 kr för ett par byxor i storlek 98, någon?) men det var trevligt ändå. Björn hade varit uppe tidigt och var trött redan när vi kom dit. Han fick syn på sovrummet och började prata om att sova det första han gjorde när vi kom in. Sedan somnade han i min famn efter lite diskret amning och fick sova vidare i soffan tills värdinnans 3-åring började gallskrika och väckte honom.

På väg hem upptäckte han att om man vill bli buren och föräldern säger nej är det bara att sätta sig eller lägga sig på marken så får man som man vill. Särskilt när föräldern ifråga har bråttom till bussen. Ska bli spännande att se vad han gör med sina nyvunna kunskaper…

Delar på en flaska äppeljuice i väntan på bussen hem.

När vi kom hem var vi trötta bägge två, men senare på kvällen fick jag färdigt både en tröja till Björn och lyckades sticka färdigt mina första vuxenvantar och även det första jag stickat med mönster! Bild kommer sedan eftersom de ligger och blockas nu.

Jag tycker tröjan blev fin (mönster från Ottobre), men modellen var väldigt smal och det ljusblå tyget mycket stummare än jag hade väntat mig, så det är knappt att han får på och av den. Jag ska sy om den till en cardigan istället så den blir lättare att ta på och av, och dessutom blir något bredare. Bild på det kommer nog på tisdag, när jag ska sammanfatta sista veckan i februariutmaningen.

2 Comments

  1. Familjen Toad skriver:

    Cool tröja.

    Men shit blockar du! Wooow. Det har jag struntat i än så länge hehehe. /lat

  2. Avanai skriver:

    Jag gör det när det behövs, t ex om jag har stickat för smala vantar som behöver sträckas ut åt sidorna :)

Kommentera