Avanai

Extra besiktning, v 38

  • 2 mars, 2012 08:53

Har varit på extramätning av magen nu, och den visade fortfarande samma mått så jag ska få gå på tillväxtultraljud. Men den här gången orkar jag inte oroa mig över det, för Junior bökar runt mer än någonsin, hjärtljuden lät fortfarande jättebra och alla tecken pekar på att det blir förlossning inom de närmsta veckorna.

Det verkar som om jag slutade jobba i sista sekunden, för sedan igår morse har jag haft massor med sammandragningar som gjort ganska ont. Har också haft en liten blödning sedan igår kväll, ont i ryggen och orolig mage. Allt det kan vara tecken på att förlossningen är på gång, men det kan lika gärna dröja flera veckor till. Juniors huvud har fortfarande inte fixerat sig i bäckenet, vilket kan betyda att det är ett tag kvar.

Jag hade massor med saker jag skulle göra de här sista veckorna när jag ändå bara går hemma och väntar, men nu med alla sammandragningar är det svårt att orka med att göra särskilt mycket. Det är nästan omöjligt att gå någon längre sträcka, eftersom sammandragningarna kommer tätare och gör mer ont då. Att lämna och hämta på dagis är en plåga, men jag är oändligt tacksam för att Björn får vara där fastän jag är hemma. Jag hade aldrig orkat med honom hela dagarna när det är så här!

Det är bara att acceptera när det handlar om barn; det blir aldrig som man har tänkt sig.

2 Comments

  1. Tuvaliten skriver:

    Iiiih, jag tycker det låter som bebis är på g! Men visst, de kan ju luras oxå de små rackarna ;0)
    Ha en skön helg och hoppas du slipper ha onda sammandragningar OM nu bebis tänker stanna ett tag till :0)

  2. Jonna skriver:

    Hrönn var inte fixerad förrän på kontrollen samma morgon som förlossningen satte igång. Just sayin’.

Kommentera