Avanai

3 kg

 • 5 mars, 2012 04:06

Vi var på tillväxtultraljud idag, för övrigt det snabbaste ultraljud jag någonsin varit på. Läkaren visste precis vad han skulle titta efter och mäta för att se att Junior är normalstor för sin ålder (väger ca 3 kg) och att allt såg bra ut. Jag hade hoppats att vi skulle kunna se mer detaljer än vid tidigare ultraljud, men det var tvärtom suddigare nu och något kön hann vi inte se. Läkaren sa att Junior ligger med huvudet långt ner, vilket förklarar att SF-måttet inte har vuxit.

Väntrummet till ultraljudet var samma som väntrummet till Storken och hörselscreeningen för nyfödda, och var fullt med pyttesmå bebisar. Det gjorde ju inte precis att längtan efter vår bebis blev mindre…

4 Comments

 1. Andrea skriver:

  Vad skönt att allt är bra! Nu hoppas vi att junior håller schemat och tittar ut när det var tänkt!

 2. Familjen Toad skriver:

  Åh vad skönt!

 3. Li skriver:

  Vad skönt att höra att allt är bra!

 4. TuvaLiten skriver:

  Åh vad skönt att allt såg bra ut!
  Nä det var inte lätt att se så mycket nu vid sent UL, plopp ett ben där, plopp en rumpa där ;o) allt är ju så stort nu.
  Tänk att det ligger en så gott som färdig bebis i din mage! Coolt :o)

Kommentera