Avanai

Nya tyger

  • 7 mars, 2012 08:36

Tillät mig själv en liten shoppingorgie innan det blev dags att vara försiktig med pengarna igen (lever ju på försäkringskassan nu…). Största lyckan var när jag fick köpa en liten bit grönt draktyg av en kompis i sygruppen. Jag älskar det här tyget, men det verkar inte gå att få tag i längre om man inte kan köpa av en privatperson. Jag har en liten bit kvar av de bruna drakarna, men de gröna hann jag inte ens se i butiken innan de var slut!

Från Strömming en bunt nya blöjtyger: gul och blommig PUL samt dryliner (leder bort fukt från huden).

Det här underbara jerseytyget med lejon kommer också från Strömming:

Slutligen väntar jag på en förhandsbeställning från Liandlo av det här fina jerseytyget som ska bli en klänning till mig själv (bild från Liandlo).

Längtar efter att det ska komma, samtidigt som det ju inte är någon brådska eftersom jag ändå inte kan sy något av det förrän magen försvinner. Men man kan ju beundra och klappa det tills vidare…

Gud vad det är roligt med tyg! Vill ha mer, mer, MER!!

1 Comment

Kommentera