Avanai

Besiktning i vecka 39

  • 9 mars, 2012 07:49

Kan inte fatta att det är vecka 39 redan! På söndag är det bara en enda vecka kvar till BF! Jag känner mig lite som en tickande bomb, förlossningen kan ju starta precis vilket ögonblick som helst och jag har ingen aning om hur det kommer börja den här gången. Folk omkring mig verkar se mig på samma sätt, och framför allt min mamma behandlar mig som om jag är gjord av glas.

Dagens kontroll var en vanlig rutinkontroll. SF-måttet har fortfarande inte ökat, men nu säger alla – inklusive barnmorskan – att magen sitter lågt och att bebisen ligger långt ner. Hjärtljudet lät bra den här gången också, och eftersom bebisen rör sig och ultraljudet visade normalt tänker jag inte oroa mig. Jag fick ändå en ny tid nästa vecka för säkerhets skull, men hoppas att junior redan har kommit då!

Kommentera