Avanai

Tandsprickning

  • 13 mars, 2012 07:56

Jag har tänkt på nya tänder som ett bebisproblem, men det är tydligen något som håller i sig betydligt längre än så. De senaste dagarna har Björn tillbringat med händerna i munnen, och mycket riktigt är det en ny kindtand på väg. Han är inte ledsen eller gnällig, så det gör nog inte ont, men jag kan tänka mig att det kliar och känns konstigt. I natt låg han till och med med handen i munnen när han sov.

Notera för övrigt nya frisyren! Det är jag som har klippt, och jag tycker det blev otroligt bra medan FÖ tycker att han ser ”lite lustig ut”. Jag är faktiskt ingen frisör och har inte klippt något hår alls förrän det blev dags att trimma Björn första gången, så med tanke på det blev det här rena proffsklippningen.

Som bonus får ni även en bild som Björn har tagit på sig själv efter att ha fått tag i kameran igår. Tänk om jag gjorde mig så bra på självporträtt, då skulle jag inte behöva klippa huvudet på alla bilder på mig själv i bloggen…

1 Comment

  1. MariaKB skriver:

    Precis samma här! :)

Kommentera