Avanai

BF

 • 18 mars, 2012 12:43

Beräknat födelsedatum idag, och än så länge ingenting. Om inte den här ungen kommer snart kommer lägenheten att bli renare än den var när vi flyttade in. Har ingen ro att göra något som kräver någon koncentration, inte ens sy. Sticka framför TV:n eller städa går bra.

Egentligen har jag ju inte gått över tiden än, men det känns som om jag har gått över med hur mycket som helst. Är så less på att vara gravid, på att gå och vänta, på folk som frågar om bebisen inte har kommit än (ni tror inte jag skulle ha berättat det i så fall??), på att tro att det är på g och det sedan visar sig vara falskt alarm…

Så om det blir tyst på bloggen behöver det inte alls vara så att vi är på sjukhuset. Det är troligare att jag är på för dåligt humör för att skriva något.

3 Comments

 1. TuvaLiten skriver:

  Seegt :( Gick du över med B eller hur punktlig var han? Själv har jag som mest gått över 5 dgr och det var nog de värsta dagarna på hela graviditeten:( Hoppas den lill* känner sig färdigbakad snart och bestämmer sig för att göra entré ;O) Kram♥

 2. Avanai skriver:

  Tack! <3 Björn var väldigt punktlig. Han var beräknad till 4 januari, förlossningen startade på kvällen den 3:e och han kom ut på förmiddagen den 5:e.

 3. Julia skriver:

  Gah, jag håller på att bli galen. Jag vägrar bli en sådan vän som sms:ar och frågar. Samtidigt vill jag ju inte att du ska tro att jag inte bryr mig. Japp, det går att resonera till förbannelse.
  MEN, detta säger jag dig, att du har en god vän ett par hundra meter bort med tillgång till både kaffe och te och som kan köra dig hem igen om du inte orkar gå. Allt detta bakom Aktivitetens smutsvita väggar, dagtid 6.30-14.30.
  Kram!

Kommentera