Avanai

Är det någon som driver med mig?

  • 22 mars, 2012 07:48

Jag börjar tappa räkningen nu på hur många gånger jag trott att det varit förlossning på gång men som sedan visat sig vara förvärkar. I natt vaknade jag vid ett-tiden av värkar som gjorde så ont att jag måste koncentrera mig på att slappna av och andas igenom dem. Vissa var så starka att jag var nära att få panik. Och sedan gick det över. Nu har det gått flera timmar utan en enda värk, och det är bara att inse att det bara var förvärkar igen. Börjar tro att någon högre makt gör sig lustig på min bekostnad. Nog för att omföderskor normalt har mer förvärkar, men det här är ju löjligt!

Det blir också svårare att hantera smärtan varje gång det är falskt alarm, eftersom motivationen sjunker när man inte vågar tro på att det är på riktigt. Det är också svårare att orka med smärta ju längre den håller på, särskilt när den inte ger någon lön för mödan.

BF + 4 idag. Väntar vidare…

2 Comments

  1. Andrea skriver:

    Å vad jag känner igen! Nog för att jag hade hört att förvärkarna är starkare andra gången, men att de var SÅ starka och tydliga! Gick i nästan två veckor och trodde det var på g… Till slut gick vattnet, med värkar, så då kände jag mig rätt säker. Hoppas det snart är dags nu för din bebis att komma ut!

  2. SusyQ skriver:

    Håller tummarna för att det sätter igång snart! Hur var det med Björn, kom han före eller efter bf?

Kommentera