Avanai

Övningskörning

  • 25 mars, 2012 07:12

Vilda är strax över två dygn gammal nu, och hennes liv består av amning. Vilken skillnad det är att amma en nybörjare jämfört med ett proffs som Björn! Jag är glad att jag inte är nybörjare jag också den här gången, utan vet en del om hur vi ska göra och vad jag kan vänta mig. Hon är klumpig och fumlig, hittar inte alltid rätt och får ofta ett lite dåligt tag eftersom hon inte öppnar munnen ordentligt.

Trots att jag är van vid att amma gör det ganska ont att amma så mycket och med någon som inte riktigt har lärt sig än. Men hon är en mycket motiverad elev och vi kommer nog få kläm på det snabbt.

Björn vill amma mer än vanligt, och jag försöker låta honom få så mycket som möjligt för att han inte ska känna sig undanskuffad. Det kan även vara en lättnad ibland att amma någon som vet hur man gör!

Kommentera