Avanai

Ett halvt kilo mjölk

  • 2 april, 2012 01:49

Idag var första BVC-kontrollen, och sköterskan kom på hembesök med vågen i släptåg. Det verkar vara en trevlig sköterska, så jag hoppas det fortsätter gå bra med henne. Den vi har haft med Björn har varit helt ok också, men visade en del gammaldags åsikter om bl a långtidsamning och samsovning som jag inte håller med om.

All amning har i alla fall lönat sig. Vilda har gått upp 420 gram sedan förra vägningen för en vecka sedan och är nu uppe i 3,7 kg. Nog för att jag tycker att hon har blivit både rundare och tyngre, men var har hon gömt nästan ett halvt kilo?? SÅ mycket större har hon inte blivit på en vecka. Skönt hur som helst att få kvitto på att både amning och bebismage fungerar bra, även om vi märkt det själva också.

Kommentera