Avanai

Dystert

 • 10 april, 2012 05:29

Jag har inte så mycket att skriva just nu. Är reducerad till mjölkmaskin, och den tid som inte går åt till amning går till trista saker som tvätt och matlagning. OK, det är inte riktigt sant, men det känns så. Som om FÖ och barnen skulle ha det lika bra utan mig om det inte var för mjölken (och det finns ju ersättning).

Jag minns en liknande deppig period första månaden med Björn, och misstänker att orsaken är en kombination av sömnbrist, hormoner och blodsocker (det går åt mycket energi till att göra mjölk). Det gör även åtgärderna ganska enkla: mat, vila och vänta tills det går över.

4 Comments

 1. MG skriver:

  Omtankar till dig! Hoppas din tunga period tar slut fort.

 2. Li skriver:

  Hoppas att du mår bättre snart! Ta väl hand om dig.

 3. Familjen Toad skriver:

  Skickar lite pepp. <3

 4. Avanai skriver:

  Tack!

Kommentera