Avanai

4 veckor

 • 17 april, 2012 10:03

Vilda är inte fyra veckor förrän på fredag, men det var ändå dags för ny BVC-kontroll idag. Hon har gått upp 250 gram till sedan i fredags, och väger nu 4440 gram. Tur att jag kan sy, för fortsätter hon så här kommer hon att växa ur alla kläder och blöjor på nolltid! Tygblöjorna är fortfarande lite stora runt benen men börjar redan strama runt magen… Tur att vi har massor med vikblöjor som passar oavsett storlek, och jag har stickat ett par blöjbyxor som sitter som en smäck.

Blöjexemet är fortfarande inte mycket bättre trots svampsalvan, så nu ska vi byta till en annan salva och se om det gör någon skillnad.

4 Comments

 1. TuvaLiten skriver:

  Wow vilken grädde du producerar ;O) härligt!

 2. Avanai skriver:

  Jag tror Björn kan ta åt sig en del av äran, han har hjälpt till att rivstarta mjölkproduktionen!

 3. TuvaLiten skriver:

  Jag hade behövt en ”liten björn” här hemma ;o) Annie är fortfarande en slöfis vad det gäller amningen och äter istället mer o mer ersättning :( Var ju inte så jag hade tänkt mig det hela men men…nu går hon ju i alla fall upp i vikt, sakta men säkert och jag får väl vara nöjd så länge hon över huvud taget vill amma.

 4. Avanai skriver:

  Vad tråkigt att behöva ge ersättning om du hellre vill helamma, men som du säger är det ju bra att hon går upp i vikt! Synd att Vilda inte kan dela med sig av sin aptit, tycker nästan hon överdriver lite.

Kommentera