Avanai

Bra dag

  • 2 maj, 2012 02:17

Björn vaknade på fel sida och var gnällig och grinig hela morgonen, men sedan blev dagen riktigt bra ändå. Vi hade tid på BVC för Vilda kl 11, och gick ut en timme i förväg för att Björn skulle hinna leka lite. Det var sommarväder och riktigt trevligt att vara ute även när man måste stå och putta på en gunga i en halvtimme. Björn gick, efter lite tjat från min sida, hela vägen själv.

Jag chansade på att inte ta med vagnen, och det blev tack och lov lyckat. Hos BVC-sköterskan skötte han sig exemplariskt (och Vilda har gått över 5 kg-gränsen), och på väg hem gick han halvvägs innan han tröttnade och då bar jag honom i Pognae-selen på ryggen. Jag har funderat ett tag på om det skulle gå att bära båda barnen samtidigt, eftersom selen är som en ryggsäck och en ryggsäck är det ju inga problem att bära tillsammans med sjalen. Det gick jättebra och var inte så farligt tungt. Det enda kruxet är att Vilda måste sitta riktigt stadigt i sjalen eftersom jag måste böja mig framåt för att få Björn att sitta kvar på ryggen medan jag knäpper selen.

När vi kom hem blev det lite stressigt att fixa lunch eftersom Vilda inte ville ligga själv och Björn tjatade om att leka, men jag hann klart precis i tid innan vi skulle få storfrämmande. Jonna från Amningshysteri kom och hälsade på (tyvärr utan dotter). Det är alltid en märklig känsla att träffa folk man lärt känna på internet. Man känner dem ju, men när man ser dem för första gången är det en vilt främmande människa man har framför sig. Utseende, röst, kroppspråk och mimik är ju helt okänt samtidigt som man har pratat med människan hur många gånger som helst.

Trots att jag var nervös innan gick det snabbt att bryta isen och det var väldigt trevligt att äntligen träffas efter att ha läst hennes blogg så länge. Återigen är jag tacksam för internet som gör det så lätt att träffa likasinnade och få nya vänner!

3 Comments

  1. Jonna skriver:

    Tack för god mat och trevligt sällskap! Om det inte är för stort projekt med två barn så får ni gärna komma och hälsa på oss snart.

  2. Avanai skriver:

    Jonna: Det gör vi gärna! Du kan väl höra av dig när det passar?

Kommentera