Avanai

I väntan på domen

  • 14 maj, 2012 09:10

Idag var jag och lämnade in bröstmjölk till sjukhuset för första gången. De ska provta mjölken, och om ungefär en vecka får jag svar på om den är tillräckligt ren för att de ska ta emot den. Jag tycker inte det borde vara några problem, jag är ju inte dum och har följt de instruktioner jag fick. Men det är som sagt svårt att vänja sig vid så extrem renlighet och jag vill inte ta ut något i förskott. Vad snopet det skulle vara om jag går runt och känner mig som en hjälte och så vill de inte ha mjölken…

Det går hur som helst lättare att pumpa nu, så det är nog mycket en vanesak. Och så hjälper det att göra något annat samtidigt, som att se på TV, så att jag inte stressar upp mig för mycket. Det är ju inte den mest naturliga sak i världen precis att sitta där med pumpen som en annan mjölkko.

Kommentera