Avanai

Sytt

  • 3 juni, 2012 06:22

Har lyckats få lite tid vid symaskinen den senaste veckan och utnyttjat den tiden maximalt till att hets-sy så att jag äntligen kommer någon vart. Först finkläder till Vilda som hon kunde ha på dopkalaset. Blusen är sydd av ett gammalt örngott och byxorna av velour.

Jag har köpt dinosaurietyg (”Jurassic” från Znok) och sytt en t-shirt till Björn. Han blev nöjd när han såg vasstanden (T-Rex) och sa att han vill ha byxor också.

Några byxor har jag inte hunnit med, men däremot en dregglis till Vilda:

Amningsklänning till mig själv. Tyg från Liandlo.

Slutligen en amningstop, också till mig. Tyget är en jättehärlig ganska tunn trikå från Tygaffären vid Lagerströmsplatsen i Göteborg. Vi var där i veckan med några från sygruppen och hade en väldigt trevlig shoppingtur med fika. Hoppas det snart blir av något liknande igen! Det enda som är roligare än att köpa tyg måste vara att köpa tyg tillsammans med andra tygnarkomaner!

2 Comments

  1. Jonna skriver:

    Så fint det var med den där ”spetsranden” på Vildas set.

  2. Avanai skriver:

    Tack! Den ingick i örngottet så jag behövde inte sy dit den :)

Kommentera