Avanai

Ramla ner!

  • 10 augusti, 2012 02:55

Björn visar fortfarande ingen svartsjuka mot sin lillasyster, tvärtom är han väldigt omtänksam och vill gärna hjälpa till att ta hand om henne genom att t ex assistera vid blöjbyten och roa henne när hon är ledsen. Han är också väldigt snabb med att säga till oss vad vi ska göra med henne, som att torka när hon dreglar, och hålla och bära henne när hon är på dåligt humör.

Däremot har han kommit på att det är jättekul att putta omkull henne när hon sitter i soffan. Hon sitter ganska bra om hon har ryggstöd, men välter lätt och blir ganska irriterad när hon plötsligt ligger på mage. Det vet förstås storebror mycket väl, och passar på att ge henne en liten knuff när mamma vänder ryggen till. Så nu går det inte att lämna dem obevakade ett enda ögonblick. Ser fram emot att hon kan sitta stadigt så att jag kan sätta henne på golvet.

Kommentera