Avanai

Icelandair

  • 24 juli, 2012 06:48

Göteborg – Reykjavik:

Planerad avgångstid: 06.30
Tid vi gick upp för att hinna till flyget i tid: 03.15
Tid planet faktiskt lämnade Landvetter: 22.00

Reykjavik – Göteborg:

Planerad avgångstid: 13.15
Faktisk avgångstid: 16.20
Ankomst till mellanlandning i Köpenhamn: 21.40
Avgångstid (planerad och faktisk) för planet från Köpenhamn till Göteborg: 21.05

Inte nog med att planet var sent båda vägarna så att vi tillbringade första semesterdagen på Landvetter istället för på Island, och måste övernatta i Köpenhamn på väg hem, de ville först inte ge oss ett intyg på att planet var försenat (för att få ut pengar på reseförsäkringen) eftersom de först påstod att vi inte varit med på planet och sedan att planet inte alls varit sent.

Det här inlägget borde egentligen vara mindre gnäll över flygbolag som inte sköter sitt jobb (jag tror inte ett ögonblick på att de tekniska felen på planen inte gick att förutse. Dåligt underhåll kallas sånt) utan en hyllning till mina fantastiska barn som klarade all väntan helt otroligt bra. Aldrig hade jag trott att det skulle vara så enkelt att resa med små barn ens om allt gått som det skulle, eller att en tvååring kunde vara kapabel till ett sådant tålamod.

Vi hade lite böcker och leksaker med till honom som tidsfördriv. Det enda som var lite krångligt var att få honom att sova på en stökig flygplats, men han klarade till och med trötthet och överstimulering med jämnmod tills han slocknade av ren utmattning.

Vilda hade det nog lättare som har mindre behov av underhållning och kan sova och äta var som helst när som helst.

1 Comment

  1. Pappa skriver:

    Här kan du skriva mer om vad du tycker:

    http://www.airlinequality.com/Forum/icelr-2.htm

    Kram

Kommentera