Avanai

Tillfälligt stängt för renovering

 • 8 september, 2012 11:51

Inte renovering av bloggen, utan av lägenheten. Allt fixande inför försäljning och flytt medför att jag varken har idéer att skriva om eller tid och ork att skriva. Men nu har vi beställt homestyling, och direkt efter det rullar det igång med fotografering, annonser och visningar. Det betyder att vi har en tydlig deadline för när vi ska ha tömt och fixat lägenheten, och efter det borde det lugna ner sig ett tag.

Någon som har förslag på önskeinlägg så länge? Jag har aldrig testat det förut, men det kanske blir lättare att skriva om jag inte behöver hitta på ämne själv.

2 Comments

 1. Mollan skriver:

  Åh va jag älskar att jag råkade hitta in till din blogg! Rolig, uppriktig, intressant :) sökte Runt lite efter info om att amma syskon å hittade dej, har dock inte läst alltför långt bak så jag skulle va glad över tankar å tips om att både amma länge och syskon (vi får vår andra vilken dag som helst!) men också hur man överlever från enbarnsfamilj till två- hur räcker man till å hur fu kar syskonrelationen?! :)
  Lycka till med lägenhetsförsäljning och allt annat och TACK för en superbra blogg!!

 2. Avanai skriver:

  Mollan: Åh vilka fina komplimanger! Jag har skrivit en hel del om de ämnen du efterfrågar. Till höger finns en drop-down meny med kategorier, en av dem är amning. Om du tittar på ”tags” lite längre ner till höger kan du hitta både syskonamning och syskonkärlek.

  Tack för tipset om att skriva om övergången från enbarnsfamilj till tvåbarns, jag ska försöka skriva något vettigt om det!

Kommentera