Avanai

Paus

  • 17 september, 2012 05:44

Jag och barnen har åkt till svärmor på landet för att vila efter allt fixande med lägenheten (FÖ jobbar och måste stanna i stan). Framför allt Björn behöver lite vardagsliv i ett vanligt hem som han känner igen, istället för vår tomma lägenhet som snart invaderas av homestylarna, och massor av uppmärksamhet från sin älskade farmor. Han är inte riktigt sig själv nu, och har mycket mardrömmar på nätterna. Det kan knappast vara en tillfällighet att han får en sådan period precis när vi har vänt upp och ner på hans hem.

På onsdag ska de ta bilderna till annonsen, och det ska bli väldigt spännande att se hur vår ”nya” lägenhet ser ut. Jag tycker fortfarande att homestyling är skitlöjligt och att folk borde kunna titta på en bostad utan att den ska fixas och stylas, men nu när vi ändå känt oss tvungna att göra det vill jag ju se resultatet. Tills dess vilar vi ut på landet och överröser Björn med uppmärksamhet så att han mår bra igen.

Kommentera