Avanai

I väntans tider

 • 20 september, 2012 09:31

Homestylingen är klar och fotograferingen avklarad. Vi blev inte jättenöjda med homestylingen, men jag skriver nog mer om det sedan när allt är klart. Annonsen kommer ut imorgon och visningarna är om en vecka. Sedan är det bara några veckor kvar tills vi flyttar! Det är så skönt att ha det jobbigaste med lägenheten avklarad. Jag har till och med hunnit anmäla byte av förskola, och behöver inte ens stressa över eventuella kötider eftersom vi är föräldralediga ett tag till.

Nu är det bara att vänta och hålla tummarna för ett bra pris, och samla krafter inför flytten. Jag hoppas det blir en fin höst och att vintern inte kommer för tidigt så att vi hinner njuta av hösten i skogen efter att vi har flyttat.

3 Comments

 1. Mollan skriver:

  Lycka till!!! Kommer bli fantastiskt när det väl är över :)))))

 2. Alice BraLLan skriver:

  Jag tyckte bilderna såg jättefina ut i alla fall! Men jag vet allt om att inte vara nöjd med styling. Vi hade en tjej som visade sig ha fått klagomål förr och som även vår mäklare tyckte skötta allt superdåligt. Det hela slutade faktiskt med att vi fick alla pengar tillbaka och omgjord styling inför visningen när jag konstruktivt framfört alla fakta för deras chef.

  Stort lycka till! Det tar mycket kraft att hålla på med sälja/flytta/kämpa

  • Avanai skriver:

   Vad bra att du lyckades få pengarna tillbaka! Vi får bara tillbaka en bråkdel, men jag ska trösta mig med att skriva ett argt inlägg om dem sedan när allt är klart.

Kommentera