Avanai

Cable guy

  • 7 november, 2012 10:04

Idag ska det komma någon från Viasat och installera vår TV-box, som tydligen är så avancerad att inte ens FÖ kan göra det. Först skulle han* komma någon gång mellan 9-12. Lite dålig planering kan jag tycka, att inte kunna specificera närmare än på tre timmar, men det är ändå hanterbart att hålla sig hemma den tiden. Sedan ändrade han till 12-18 istället. Sex timmar?? Man kanske borde se över sin planering om man inte kan lägga upp sin arbetsdag bättre än så.

Undrar vad de skulle tycka om man betedde sig likadant tillbaka. ”Betala fakturan säger du? Ja jag kan nog klämma in den någon gång mellan 2013 och 2025.”

Eller så kan kabelkillen, när han väl kommer, få ta hand om nästan-3-åringen som fått vara inne och vänta hela dagen, så kan jag gå ut till systugan en stund. Jag lovar att vara tillbaka inom 3-6 timmar.

(*Det kan naturligtvis vara en hon, men tradition och bristen på framförhållning antyder att det kan vara en han.)

Kommentera