Avanai

Ny förskola

  • 15 november, 2012 04:03

Björn har varit hemma i en och en halv månad medan vi väntat på ny förskoleplats, och idag var första inskolningsdagen på nya förskolan. Vi  var bara där två timmar på förmiddagen, och det gick över förväntan. Han var inte blyg alls förutom precis när vi kom dit, lekte med leksakerna och anmälde sig som frivillig att dra ett sångkort vid sångsamlingen. När vi skulle gå ut följde han med personalen ut i hallen utan att ens se sig om efter mig. Det är en helt annan sak att skola in när barnet är äldre och både barn och föräldrar har erfarenhet av förskola. Lättare och mycket mindre dramatiskt!

3 Comments

  1. Mollan skriver:

    Härligt! Säkert god ärlig stämning på förskolan med, barn brukar känna in sånt :) //förskolläraren

  2. Avanai skriver:

    Aha, en invigd! Vad bra, då kan jag fråga dig om det är något vi undrar men inte vågar fråga Björns lärare om :) Det kändes faktiskt som bra stämning på avdelningen, personalen verkade avslappnad och det var förvånansvärt lugnt trots stor barngrupp.

  3. Mollan skriver:

    Absolut!! :)

Kommentera