Avanai

Handarbetslördag på en söndag

  • 13 januari, 2013 12:26

Hann inte blogga igår, det var så skönt att vara hemma med barnen igen att jag inte ville sitta vid datorn. Nu finns det inte heller så mycket att visa upp; första jobbveckan har gått åt till just jobb. Det är sorgligt hur lite tid som blir kvar när man jobbar heltid och dessutom har en bit att åka. Jag är glad att mina barn är kvällspigga så att jag i alla fall får några timmar med dem när jag kommer hem.

Jag klippte ut några projekt förra helgen som har blivit liggande i väntan på sytid. Häromkvällen tog jag mig i kragen och sydde ihop dem.

Ett par velourbyxor till Vilda, efter samma mönster som helikopterbyxorna förra veckan:

Tyget kommer från Stoff och stil.

Ett par svarta leggings till mig själv, men har inget foto på dem. Mönstret är hur som helst från Ottobre Woman och tyget är Stoff och Stils muddjersey. Jag började på ett par lila också men hann inte färdigt.

Över jullovet stickade jag ett par vantar till Bästisen. Mönstret utgår från ett annat par dödskallevantar jag stickade tidigare, men jag har ändrat det en hel del. Det var riktigt kul att sitta och rita hur mönstret skulle bli, så jag hoppas jag kan designa helt egna vantar så småningom.

Garnet är Drops Karisma, ett superwashbehandlat yllegarn.

Slutligen en stickad present som jag visar mer av nästa vecka. Jag har hållit på med den sedan i julas och den är inte riktigt färdig än, men ska ges bort om en vecka så tills dess ska jag väl hinna klart.

1 Comment

  1. Karin skriver:

    Så fina vantarna blev :-)!

Kommentera