Avanai

Bebis kommer!

  • 21 januari, 2013 08:40

Jag har inte så mycket inspiration till bloggen just nu – det kanske märks. Jobbet tar lite för mycket tid och energi, det känns som om jag knappt hinner hem innan det är dags att åka dit igen. Förhoppningsvis går det över när jag vänjer mig vid det.

Mer positivt är att barnen har börjat leka ganska mycket med varandra. De kan hålla varandra sysselsatta långa stunder genom att plocka med leksaker eller jaga varandra. Björn springer runt och skrattar och skriker ”Bebis kommer!” och Vilda kryper efter honom så fort hon kan. Det jätteroligt att se. Vilda är ju egentligen alldeles för liten för att vara intresserad av andra barn, men eftersom Björn är hennes bror är han automatiskt superspännande vad han än gör. Han i sin tur är fortfarande väldigt uppmärksam på henne, försöker hjälpa henne att lära sig gå och skvallrar på henne så fort hon gör något förbjudet eller farligt (”Mamma, bebis äter på något!”).

Kommentera