Avanai

Monsterbyxor och tråkstickning

 • 24 mars, 2013 04:17

Jag hittade de här byxorna på Ravelry, efter tips i Online Stickcafé, och ville göra sådana till Vilda. Storleken är 9-18 månader och de är lite stora än så länge, så jag kan inte visa dem in action riktigt än.

De är stickade av restgarn av Drops Karisma, Ulrika och Hjertegarn Vital, och monstrets mun och ögon är påsydda för hand. Mönstret kan man hitta här.

Jag började på en tröja till mig själv i höstas, och har nu i slutet av mars inte kommit längre än så här:

Jag hittade ett annat projekt, ett linne med flätor, som jag mycket hellre ville sticka av det här garnet, så nu har jag äntligen lagt ner tråkstickningen, repat upp den och börjat på linnet istället!

Är det någon som vill titta in och säga hej på Ravelry heter jag Avanai där också.

3 Comments

 1. Lilla Syssel kanin skriver:

  Haha vilka söta!! :D

 2. PPD skriver:

  Åh, vilka fina byxor! Dem blev man glad av! Undrar om man
  kan lura på 3-åringen ett par stickade byxor ;)
  Tack för inspirerande inlägg :)
  Glad påsk tillönskas!
  /PPD

 3. Avanai skriver:

  Tack!
  PPD: Glad påsk till dig med!

Kommentera