Avanai

Ansträngande

  • 4 juli, 2013 01:22

Galningen jag är gift med har åkt till Skövde för att hämta en lekplats (!) han har köpt på Blocket. Björn pratar mycket om att han vill leka på lekplats, och eftersom vi ligger rätt hårt lindade runt hans lillfinger gick det ju inte att avstå när tillfället dök upp.

Men FÖ fyller även år imorgon, och eftersom bilen var iväg på ärende fick jag och barnen masa oss iväg till bussen för att handla presenter (jag hade faktiskt varit ute i god tid och köpt presenter, men tyckte det behövdes något mer).

Jag åkte mycket buss med barnen när jag var föräldraledig, men då var framför allt Vilda lite mindre. Att släpa med sig två ganska stora barn plus en massa grejer i en barnvagn när man bor lite drygt 2 km från bussen är inte det lättaste.

Det gick, vi hittade presenter, åt lunch, barnen sprang runt som skållade råttor och lekte på en uteservering, vi var på biblioteket och lånade en hel hög med barnböcker, och sedan åkte vi hem. Nu är jag alldeles utmattad. Hatten av till folk som har småbarn utan bil!

Förresten, när barnen lekte fick jag då och då gå och bära tillbaka Vilda när hon började komma lite för långt borta, och då kom Björn och klagade på att jag tog hans ”bästa kompis” och bönade och bad om att jag genast skulle sätta ner henne så att de kunde leka vidare. Det är så roligt att se hur de leker tillsammans mer och mer. Vilda har alltid varit intresserad av Björn, men han har hittills mest tyckt att hon är i vägen.

Kommentera