Avanai

Försäljare överallt!

  • 2 september, 2013 06:42

Följande utspelade sig i kassan på Willys för någon vecka sedan. Jag ska precis betala för maten samtidigt som jag försöker hålla reda på barnen som båda är med.

Kassörskan: Har du Willys-kort?
Jag: Nej.
Kassörskan: Varför inte?
Jag: (lite ställd, undrar om hon verkligen förväntar sig att jag ska börja diskutera min ekonomi, vilka kundkort jag väljer och varför medan jag står i kassan med folk bakom mig). Jag vill inte.
Kassörskan: (fejkad oskyldig röst) Vill du inte spara pengar?
Jag: (blir väldigt trött, försöker packa ner maten och hålla reda på barnen) Men sluta nu, jag vill bara handla mat.
Kassörskan: (tyst)

Tror de verkligen att man ska ställa sig och diskutera för- och nackdelar med ett kundkort när man betalar sina varor och bara vill hem och fixa middag? Finns det folk som gör sånt? Jag tänker inte bojkotta en butik för en sådan småsak, men jag har faktiskt inte varit på Willys sedan dess. Jag är rädd att det här är någon kampanj de har och att jag kommer att bli utsatt för säljsnack varje gång jag går dit. Det är illa nog när försäljarna ringer och ställer dumma frågor, men då kan man i alla fall lägga på.

Kommentera