Avanai

Företagsam

  • 16 september, 2013 07:35

Nu har Vilda kommit till den där åldern när man inte vet riktigt var man har henne. Hon är som en liten, rund ninja som smyger omkring och hittar på rackartyg utan att man märker något. Bara igår hittade jag henne först på en pall i färd med att rita på vår inköpslista (och lite på köksbänken), en stund senare hade hon klättrat upp på bordet och satt och pillade på datorn. När hon fått middag satte hon sig på golvet med sin tallrik och åt hur fint som helst, men så fort jag vände ryggen till började hon skeda ner potatisgratäng i Björns gummistövlar. Senare på kvällen satte hon igång med att möblera om (hon hann flytta fyra stolar innan jag stoppade henne). Men det värsta var nog när FÖ strax innan läggdags kom på henne med att doppa en leksakskopp i toaletten och smaka på vattnet. MEDAN JAG VAR I BADRUMMET OCH INTE SÅG NÅGOT! Hon är tyst och snabb och hittar på saker man aldrig skulle kunna föreställa sig.

2 Comments

  1. Malin skriver:

    Ha, ha!! Nu börjar hon göra skäl för sitt namn. ;-)

  2. Avanai skriver:

    Ja det tog ett tag, men nu kommer det!

Kommentera