Avanai

18-månaderskontroll

  • 15 oktober, 2013 06:16

I fredags var vi på 18-månaderskontroll på BVC med Vilda. Det konstaterades att hon är liten för sin ålder, men inom det normala spannet, och att hon är tidig med språket. Sköterskan läste igenom frågeformuläret vi svarat på där vi skrivit att vi ammar och samsover, och tyckte att allt verkade gå bra. Hon frågade hur mycket vi ammar, så jag förtydligade att hon äter vanlig mat också, och det tyckte hon också lät bra. Inga kommentarer alls på att en 1,5-åring ammar och sover i föräldrarnas säng (tillsammans med 3-åringen), men så vet hon att det är så vi vill ha det. Med andra barnet har jag haft självförtroende och kunskaper nog att vara tydlig från början med hur vi vill göra, och hon har stöttat oss hela vägen. En sådan sköterska önskar jag att alla fick ha.

Kommentera