Avanai

Tröja med stjärnor

  • 5 augusti, 2014 06:49

Jag har ärligt talat lite prestationsångest inför att börja blogga igen, så jag börjar stillsamt med ett sy-inlägg. Jag sydde kläder till en kompis sons tvåårsdag igår (bild på dem kommer när mottagaren fått dem), och Vilda var med och ”hjälpte till”. Hon ville också ha en tröja av samma tyg, så när jag var klar klippte jag ut en nästan likadan till henne. Småbarnströjor är så tacksamt att sy; det går inte åt så mycket tyg, är lätt att kombinera olika tyger, och är snabbt och enkelt!

DSC04065

Däremot börjar det bli svårare att hitta snygga kombinationer när jag ska sy. Jag har inte riktigt råd att köpa nya tyger, och har redan gjort slut på favoriterna i tygförrådet, så nu gäller det att bli extra kreativ och försöka hitta användning även för dem jag inte gillar lika mycket.

1 Comment

  1. Anne-Marie skriver:

    En härlig tröja! Vilda ser med rätta stolt och glad ut!

Kommentera