Avanai

Nära barn

  • 19 augusti, 2014 04:49

Jag var väldigt entusiastisk när jag fick höra om tidningen Nära Barn, som startade i våras. Glad och förväntansfull, men också lite lite orolig. Att det skulle bli för hurtigt, för extremt, fördömande mot de som inte äter raw food, använder tygblöjor och har barnen hemma tills de börjar skolan.

Nu har tre nummer kommit, och varje nummer har varit helt och hållet underbart. Inga pekpinnar, och så långt ifrån hurtigt man kan komma. Istället finns en stillhet och frid i den som jag aldrig sett i en tidning förut. Ett accepterande av livet som det är, men ändå med en önskan att förbättra och kämpa för det man tror på, utan att missa glädjen i de små sakerna. Senaste numret innehåller 75 sidor, och inte en enda av dem får mig att känna att jag borde vara annorlunda än jag är. Istället är den som en färgstark buffé över olika val man kan göra i livet, både i och utanför föräldraskapet, gjord med äkta respekt och nyfikenhet.

2 Comments

  1. Anne-Marie skriver:

    Du skriver så inspirerande, Lisa, att jag bara måste ta del av denna tidskrift. Det kanske kan bli ett kortfristigt lån av en du kan avvara några dagar.

Kommentera