Avanai

Tårtor!

 • 27 augusti, 2014 08:38

I helgen var vi på födelsedagskalas för min pappa, och jag fick äran att göra tårtorna. Jag hittade det här receptet efter lite letande, och det fick det bli.

DSC04124

Hallonen till dekoren räckte inte, men med spritsad grädde som utfyllnad såg det bra ut i alla fall. Jag har ingen aning om hur den smakar, men gästerna på kalaset sa att den var god!

Som sockerfritt alternativ blev det en raw citroncheesecake med fyllning av cashewnötter och täckt av mango. Den var jättegod, och receptet finns här. Normalt äter jag inte honung, men i det här fallet var det så lite och jag orkade inte byta ut det mot något annat. Jag bytte ut paranötterna mot mandelmjöl, för jag gillar inte paranötter, och det gick hur bra som helst.

DSC04130

3 Comments

 1. Anne-Marie skriver:

  Jaa Lisa, den var fantastiskt god! Tack för din insats till kalaset!

 2. Anne-Marie skriver:

  Båda tårtorna var jättegoda! Och vackra! Tack Lisa!

 3. Pappa skriver:

  Tack Lisa för de jättefina tårtorna du gjorde till min 70-årsdag!!!
  Kram, Pappa

Kommentera