Avanai

Mörk promenad

  • 25 oktober, 2014 08:47

Vi var ute på en ny långpromenad idag, den här gången i skogen där vi bor. Går man på skogsstigar någon halvmil eller så kommer man på Bohusleden som sedan svänger tillbaka och korsar vägen hem, så det gjorde vi. Tyvärr räknade vi lite fel på såna detaljer som hur lång tid det skulle ta och när solen går ner. När vi hade gått en och en halv timme blev det mörkt, och då var vi bara halvvägs. Resten av vägen fick vi treva oss fram i mörker på våta hala skogsstigar med varsitt barn på ryggen. Jag kan intyga att ledmarkeringarna syns väldigt dåligt i mörker.

Vilda undrade om det kanske skulle komma ett monster, och Björn meddelade efteråt att i fortsättningen behöver vi väl inte gå på såna läskiga expeditioner?

Note to self: gå aldrig ut vintertid utan pannlampa.

Kommentera