Avanai

Narnia

 • 21 februari, 2015 07:58

Jag började läsa Min morbror trollkarlen för Björn igår kväll; bara första kapitlet på försök. Han tyckte att den var väldigt bra och spännande, men när Polly tog ringen och försvann blev det lite för otäckt. Vi kom överens att vi skulle fundera till nästa kväll om vi ska fortsätta eller läsa något annat.

2 Comments

 1. Louise skriver:

  Hur går det med Min morbror trollkarlen?
  Tipsar annars om böckerna om Tam. De är lite mer anpassade för yngre barn, men tror att sonen var 5-6 år när jag läste dem för honom.

  • Avanai skriver:

   Louise: Det går faktiskt bra! Vi är nog halvvägs igenom den. Han tycker att den är lite otäck men bra, och jag förenklar språket en aning för att han ska förstå. Jag ska kolla upp Tam, tack för tipset!

Kommentera