Avanai

Vårruset

  • 11 maj, 2015 07:45

I ett svagt ögonblick anmälde jag mig till Vårruset via jobbet. Jobbet betalar anmälningsavgiften och ger mig en t-shirt att springa i, och jag glömde att det där med gruppaktiviteter och folksamlingar inte riktigt är min grej. När jag kom dit ville jag bara åka hem igen, men jag kom iväg i alla fall och det gick rätt bra. Det går ju inte så fort när det är så mycket folk som springer samtidigt, så jag hade till och med lite krafter kvar till att öka farten på slutet. Jag hade ingen tidtagning, men jag sprang förbi många fler än som sprang förbi mig, så jag är nöjd.

IMG_1013

När vi gick i mål fick vi en ”goodie bag” med lite gratisgrejer i. I den fanns det en flaska nyttig saft, tvättmedel, bindor för urinläckage, recept på nyttig mat från Coop och rabattkuponger från Life. För det är ju sånt alla tjejer vill ha.

IMG_1014

Nästa gång kanske det räcker med medalj och en banan.

Om några veckor är det dags för Blodomloppet, som jag också anmälde mig till i samma svaga ögonblick. Undrar om de också har goodie bags.

Kommentera