Avanai

Dagen efter

  • 12 maj, 2015 04:31

Har lite ömma knän och höfter idag efter Vårruset igår. Det är helt okej, med tanke på att jag har haft problem med framför allt knäna länge och inte hade tränat på asfalt alls före loppet. 5 km på asfalt utan värre problem än det här känns lovande!

Jag är lite sugen på att anmäla mig till Fight Cancer and Run, som går i september. Det är 10 km, vilket är lite i längsta laget. Att springa 10 km tar ungefär en timme, och så länge hinner jag inte träna en vardagskväll. Jag kanske kan träna kortare distanser på vardagar och köra längre sträckor då och då på helger…

Jag gnällde ju igår på att jag egentligen inte gillar motionslopp. För mycket folk, för mycket meck. Men när man väl kommer igång är det kul, och att springa i mål tillsammans med en massa andra människor, få en medalj och känna sig duktig är faktiskt jätteroligt. Av någon anledning känns 5 km på en bana i Slottsskogen som en mycket större prestation än 5 km ensam i skogen.

Jag får se hur det känns efter Blodomloppet, med löplust, knän på asfalt och annat.

Kommentera