Avanai

Inte övertygad

  • 17 maj, 2015 03:05

Mer på temat löpning: idag har jag för första gången sprungit i tajts. Jag gillar inte åtsittande kläder varken när jag tränar eller annars, och har stått emot trenden med trånga träningskläder i ganska många år nu, men jag behövde ett till par löparbyxor och det är inte lätt att hitta vanliga träningsbyxor längre.

Efter första löprundan undrar jag ännu mer än förut varför alla andra springer i tajts. Jag tänkte att jag kanske hade missat någon enorm fördel, men i så fall har jag fortfarande missat den. Det är varmt, trångt, begränsar rörelsefriheten (inte mycket men ändå), man visar upp mer av rumpan än jag är helt bekväm med och är man inte extremt smal hänger magen ut över linningen.

Om det är någon som vill sjunga löpartajtsens lov är jag idel öra, annars får de nog bli reservbyxorna som åker fram när de vanliga är i tvätten.

Kommentera