Avanai

En bibel till Björn

  • 16 december, 2015 01:04

Det knackade på dörren i svartaste decemberkvällen, och utanför stod en präst! Jag blev lite fundersam, det är ju inte ofta man får en präst på oväntat besök. Det är faktiskt första gången det har hänt mig. Han förklarade att han kom från vår församling och att de vill ge alla femåringar en barnbibel. Jag hade hört talas om det och undrat lite hur och när Björn skulle få sin. Jag hade inte väntat mig något så lyxigt som hembesök!

IMG_1485

Björn var också lite tveksam först, men när jag förklarade att det är en bok om Jesus som är till honom började han skutta runt av glädje. Jag sätter absolut ingen press på barnen att de ska bli troende, men de tycker om en del av berättelserna i Bibeln (grovt förenklade för småbarn) och jag läser gärna.

Kommentera