Avanai

Nummer tre

 • 30 augusti, 2016 07:55

Vi är ungefär halvvägs genom produktionen av barn nummer tre, som barnen har givit arbetsnamnet ”Pytte”, och magen syns ordentligt nu. Lite läskigt hur fort den växer med tanke på att halva graviditeten återstår.

När vi skulle ut och vandra i skogen förra helgen kunde jag inte längre få på mig mitt största par friluftsbyxor. Jag har bara ett par gravidbyxor och ville inte smutsa ner dem, men med ett gummiband i knapphålet gick det att få på de vanliga byxorna ändå:

Gummiband

Inte vackert, men fungerar. Det blev en tur på ungefär 8 km i skogarna häromkring. Efter några månader av fasansfullt gravididetsillamående och absolut ingen träning är det jag som är tröttast i familjen medan 4-åringen knatar på nästan utan gnäll (så länge hon får något gott när vi rastar).

3 Comments

 1. Lina skriver:

  Men HERREGUD!!!!! GRATTIS! Detta har jag helt missat helt. Vad roligt! När är Pytte beräknad?

 2. Julia skriver:

  Ååååååååååå grattis! När är det beräknat?
  Stor kram!

  • Avanai skriver:

   Hej! Länge sedan jag var inne här nu så jag får be om ursäkt för dröjsmålet! Det är beräknat 30 januari, dvs idag :)

Kommentera