Avanai

Sjalbarn nr 3

  • 14 februari, 2017 03:31

Den som läst bloggen tidigare vet att jag älskar bärsjalar och selar lika mycket som jag avskyr barnvagnar, så även barn nr 3 får helt enkelt finna sig i att bli ett sjalbarn han också.

Jag har två trikåsjalar, en Moby wrap som jag älskar och en Minimundus som jag inte gillar lika mycket. Minimundussjalen är mer slapp i tyget och ger inte samma stöd som Mobyn. Tyvärr kan jag inte hitta Mobyn hur mycket jag än letar, så antingen har jag lagt den på ett riktigt smart ställe eller så är den utlånad och jag har glömt till vem. Som tur är har jag fått låna en annan trikåsjal från Syrran.

Jag funderade på att köpa en ny Moby, men Vidar är så tung redan nu så jag tror inte han kommer kunna ha trikåsjal speciellt länge ändå. Jag har gott om olika sjalar att testa sedan när han blir för tung. Vi har redan testat ringsjalen lite grann och den verkar han gilla. Nackdelen är att den inte ger så mycket stöd så jag måste hålla en hand om honom hela tiden. Fördelen är ju att det går väldigt mycket snabbare och lättare att sätta upp honom i den än i trikåsjalen.

sjalbarn

Vidar i Minimundussjalen. Det ser bra ut men stödet för huvudet glider undan så jag måste ha koll på honom hela tiden.

1 Comment

  1. Lina skriver:

    Vad fin han är! Lilla Vidar ❤

    Så kul att läsa om ert nya liv som trebarnsfamilj. Verkar ju som att han har fått världens bästa storasyskon.

    Jag kan relatera så mycket till det där med att vara stolt över att kroppen producerar massa bra mat trots att det precis som du säger kanske mest handlar om tur. Samtidigt tänker jag att man kan få lov att känna sig lite mallig också om det gör livet lättare och gladare.

    Hoppas vi får komma och hälsa på snart. Nästa vecka är jag helt ledig men ni kanske vill ta det lite lugnt ett tag till tänker jag.

Kommentera