Avanai

Precis som du

 • 11 april, 2017 08:36

Visst vet jag om att vi är förebilder för våra barn, men det har aldrig varit så påtagligt som nu när Vilda plötsligt vill vara precis som jag. Hon frågar om mitt jobb och om vilka skolor hon måste gå för att bli som jag, pratar mycket om hur hon ska göra när hon blir mamma, och funderar på hur hon kan både vara mamma och jobba samtidigt. Precis som jag. Hon är med och tar hand om Vidar som om vi var hans mammor båda två. Igår när vi skulle äta lunch ville hon ha exakt samma mat som jag hade. Det är gulligt och rörande, och lite lite läskigt.

4 Comments

 1. Roland Lindberg skriver:

  Jag kan inte tänka mig en bättre förebild!

 2. Roland Lindberg skriver:

  Sådan mor, sådan dotter! Det är jättefint men också mycket imponerande att Vilda vid fem års ålder intresserar sig för din utbildning och ditt yrke. Det måste vara ovanligt tidigt.

 3. Anne-Marie Göransson skriver:

  Lisa!
  Mor och dotter inlägget kom från mig.
  Nu ser vi fram emot dopet. Så roligt att få se hela familjen!

 4. Avanai skriver:

  Men vad söta ni är :) Tack! Ja hon måste vara extremt begåvad!

Kommentera