Gud och Panodil

Som om det inte räckte med allt annat har jag fått vad jag tror är tandvärk också. Vet inte vad det annars skulle vara som gör fruktansvärt ont i ena käkbenet/kinden. Finns ju inte så mycket där som kan bli infekterat annat än tänderna. Hoppas på en akuttid hos tandläkaren idag, annars får jag stå ut över helgen (tänk att några dagars plåga kan få tandläkarfobi att förvandlas till en längtan efter att gå dit. Jag VILL att främmande människor med sjukhuskläder, munskydd och fingrar som luktar alldeles för rent ska göra obehagliga saker med mig).  

Det blir inte lättare att sova med tandvärk än det redan var med förkylning och höggravid, och jag är alldeles slut idag. Det är svårt att få hjärnan att gå förbi smärtan och tröttheten och koncentrera sig på jobbet. Utbudet av värktabletter är dessutom väldigt begränsat när man är gravid, det är bara paracetamol som är tillåtet. 

Tur att jag har internet på jobbdatorn, och tillgång till youtube. Jag lyssnar på favoritpsalmer och mår faktiskt lite lite bättre. Antar att det tröstar och lugnar på något sätt, och också påminner om att det finns något annat som är större än det jordiska. Något som drar uppmärksamheten bort från allt som är jobbigt och gör ont. 

Posted in Andlighet i vardagen, Gravid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>